måndag 31 mars 2008

Hej Hopp!

Har forsokt ladda upp bilder fran idag men det gar daligt for mitt lag. Sa ni far ha talamod. Plus, nar jag lagt upp bilder tidigare sa har kvaliten varit jattedalig. Ska forska i det sa det blir battre kvalla i framtiden.

Just nu sitter jag i soffan och ser nya sasongspremiaren av "The Bachelor" (jag vet, jag ar en reality-tv-aholic). Jag forsoker pyssla ihop en scrapbook till Tajny som kommer att handla om hennes forsta ar. Gav en san till mamma och min svarmor en san i julklapp och jag var sa uppe i dom att jag glomde att kanske det skulle vara trevligt for Tajny att ha en san sjalv. Sa igar var jag och kopte ett nytt album och lite tillbehor sa jag har lyckats knapa ihop forsta sidan. Ha ha, det tar san tid for mig for jag vill att det ska vara perfekt.

Sa idag, antligen, sa var jag och Bryan och ansokte om han och Amikas pass. Det ar en himla procedur har alltsa. Fodelsebevis hit och dit, typ tva veckor gamla kort och en massa tjafs senare sa kommer dom pa posten om typ tre veckor. Har ar dilemmat. Antingen betalar du $ 75 for ett "vanligt" pass som kommer pa 3-6 veckor, eller sa betalar du $181 for ett "expeditet" som kommer pa 2-3 veckor. Men vi pratade med kvinnan bakom disken och hon sa att ett "vanligt" tar ca 3 veckor att fa, sa vi korde pa det.

Jag och Tajny hann och veckohandlade lite ocksa i afton. Det kom med en pase chirre pa vagen sa dom avnjuter jag nu. Kan saga att det finns inget som slar svenska chips. Sarskilt inte Sour Creme & Onion. Halla, om dom maste ha ett engelskt namn, visst kan dom leva upp till namnet? Men icke, chipsen har ar okej, men inget som "hemma".


Var kompis Nick ar har i veckan forresten, fomodligen traffar vi han imorgon. Han ar har och spelar in en VH1 special om bodyguards. Och tydligen ar han nere i Scottsdale nu och filmar med Shaq. Kul for han, han verkar ha sa himla kul.

Nu ska jag gora lite nytta innan sangen kallar.

Kramen

Ps. Och hog femma till Sara Doodle som lyckades boka HELA sin resa!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Varför är det så att man glömmer det som är närmast, tur bara att du kom på att Amika oxå vill ha en så att hon inte hinner bli 15 och måste påminna dig om sin första scrapbook.. Härligt att höra att allt verkar vara bra, vi ska nu äta lite lunch (bullens med bröd) efter ett pass med tapetsering i trapphuset. Ha det bra!! Kram Erika

Anonym sa...

Hej vännen! Betyder nu detta med passen att ni kommer hem i sommar? Vill verkligen ha hem er. När kommer ni i så fall? Visst ser du till att du är hemma under festivalen?!?! Saknar er! Kram

Anonym sa...

I know visst är jag helt fab!
Men du det är ju en annan femma att jag sen ska få mig på RÄTT flygplan med..

Hahhaa, men det löser sig säkert :)

/S

Anonym sa...

maste kolla:)