fredag 7 november 2008

Antligen Fredag Ar Over...

Klockan ar halv elva och jag kanner mig dod som en sal och knallfet som en val.

Jag och Bryan grillade haj (!) ikvall och at det med ris och en spicy rodvinssas. Mmm...mumma! Sa jag fick matkoma och la mig och sag "City of Angels" med Nicolas Cage och Meg Ryan. En massa tarar senare sa ar nu filmen slut och jag tror jag ska slanga mig i sangen. Det har varit en hektisk dag. Tajny borjade grymta runt sju sa da var det bara att snora pa sig morgonrocken och ett par sockar. Jag vet inte men dom senaste dagarna har det varit sa himla kallt i huset. Lite frulle senare sa var jag och Tajny ready to rock. Sa vi svangde forbi jobbet och hamtade lite loning, bankade den och for forsta gangen pa lange blev jag glatt overraskad att fylla bilen med bensa. Billigare bensin ar alltid bra.

Jag och Tajny akte till Long Beach och halsade pa Lisa som nyss fatt en liten pojke, Riley. Vi erbjod en supergullig pyjamas och en pumpkin cheesecake sa det fick lite fart i Lisa. Bada mar bra och den lilla ser ut som en gammal liten gubbe men fortfarande supersot.
Efter det akte vi till den mexikanska marknaden, handlade och drack supersot apelsinjuice. Sen krashade bade jag och Tajny i storsangen och sov (las:jag) i tjugo min. Tajny snarkade vidare i en och en halv timme medan jag gjorde en hemmagjord marinad till haj stekarna.

2 msk sojasas
2 msk olja
2 msk citronjuice
2 msk ris eller vin vinager
1/2 msk svartpeppar
1 msk farskpressad vitlok
1 msk hackad graslok
1 msk hackad persilja

mmm...Mumma blev det!
Efter middagen sa kom Damon over sa han och Bryan umgas just nu men jag ska ga och sussa.

Kramen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så kul att det var gött, jag blev lite skeptisk då du berättade om "hajjmaten", men du är ju en kickasskock utan dess like!

Jag ska off och spela tvspel ikväll, jag berättar om hur det går sen :)

Ha en härlig helg vännen!

/S

Anonym sa...

Det lät kryptiskt med haj,men det var säkert gott.Kramen "mamsen"