onsdag 6 augusti 2008

Hejsan!!

Nu ar det onsdag morgon har och snart ska jag och jobba. Jag jobbar i princip sex dagar i veckan nu vilket ar lite mycket men vi far hoppas att det andras inom en snar framtid

Igar tog jag och Tajny Sara pa shopping. Med stora ogon och valladdad kamera intog hon shoppingcentret med stora steg. Hitta lite smatt och gott. Jag hittade skor. Har varit i stort behov av skor i nan manad nu (pappa forstar sakert inte vad jag menar ha ha!), men jag ar serios. Sa jag hittade precis det jag ville plus att jag vantar pa mina nya "boots" som ska komma vilken dag som helst. Fick en present av Bryans mamma som jag behovde byta storlek pa och dom hade dom inte dom inne. Lang historia men dom borde dyka upp idag eller imorgon.

Igar jobbade jag eftermiddag och sen stangde jag. Sa jag var inte hemma forran nastan halv elva. Tog ett glas vn nar jag kom hem med mina vanner innan jag sa godnatt. Sara och Bryan hade tydligen haft pool party med vara grannar och en annan kompis och alla barn for att "Halv-fira" att det hade gatt sa bra for Bryan. Om tva veckor vet vi med sakerhet. Hall tummarna!

Sa bade Bryan och Sara var lite runda om fotterna nar jag kom hem men det var kul att se Bryan pa riktigt bra humor. Det var ett tag sen.

Jag jobbar till klockan sex ikvall och da jag kommer hem ska vi grilla burgare. Mumma! Langtar efter en burgare med svensk dressing. Sara hade med sig typ sex tuber, ha ha!

Bilder kommer kanske ikvall. Anvander Bryans dator for min ar i Saras rum och hon sover an, sa hall tillgodo!

Manga kramar och ha en underbar dag!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

kan inte riktigt förstå vad du menar,men dom var ju minst 6 månader gamla.kram morfar

Anonym sa...

Jag håller tummarna att Bryan får jobbet. Tycker synd om dej som måste slita så,men vad gör man. Tur att du är duktig o styr upp det hela,du är bara bäst Carrovännen.Ha det gott o jag ser att du hinner ta hand om min dotter åxå,helt otroligt vad du är underbar. Sköt om er,kramar mamsen.