lördag 2 augusti 2008

Lite Grill och Jobb


Sa i alla fall ar man hemkommen fran jobbet.
Det var en mycket trevlig sadan med full fras som hela kvallen.

Tidigare pa dagen sa hann jag och Tajny busa en massa och tvatta lite. Sara, Sofie och Johan drog till Hollywood och grejer for att turista lite. Tydligen massor med folk och jattevarmt. Sa dom kom forbi jobbet och sa hej da for Johan och Sofie aker mot New York och nya aventyr ikvall.

Garkvallen var supershysst och jatteunderhallande. Martin och Deena och deras tva sma kom for att grilla. Och med sig hade Martin "Frank the Tank" som potentiellt dejt-material till Sara. Han var ingen hit direkt. Trevlig och sa men han tyckte lite for mycket om sig sjalv och sin rost. Plus sa var han inte i Sara's tycke utseende massigt. Men det skrattade vi mycket och och at ofantligt gott. Grillat med hemmagjort potatismos och saser. Till det knaprades det pa grillad sparris och majskolvar.
Vi smarta gick och la oss just efter ett och Bryan och the Tanlk satt uppe och pratade till valdigt sent.
Tajny vaknade sju imorse sa man var glad att man var i bra form pa morgonen.

Imorgon jobbar jag med mellan 10 och halv fem och pa kvallen kommer John och Alicia over pa var vanliga Sondagsmiddag. Varje Sondag sa turas vi om och laga mat. Sa i morgon ar det min tur sa nu ska det hittas nat smarrigt recept att prova.

Ha en harlig Sondag!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Va tur att en gick bort iaf. Är lite smårädd för att Sara ska bli snörkär i ngn jänkar,du vet.Ha det.kramar mamsen